Ingen erfaring med CGM?

Kontinuerlig glukosemåling (CGM) hjelper ikke bare personer med diabetes å se hvor glukoseverdien ligger nå, men også hvor den er på vei. Med opp til 288 målinger per dag, viser Eversense XL CGM-systemet trendpiler som viser hastigheten og retningen til glukosenivåene. Denne informasjon hjelper deg med å håndtere høye og lave nivåer på en proaktiv måte, i stedet for å overkorrigere etter at du opplever høye eller lave nivåer. Personer som bruker Eversense, sier at systemet hjelper dem å føle seg tryggere når de skal kontrollere sin diabetes1, og vi håper det kan gjøre det samme for deg.

Et alternativ til tradisjonell CGM

Eversense er utviklet for å hjelpe deg å håndtere din diabetes på en proaktiv måte.

Varsler

Varsler du kan se, føle og høre

Eversense XL kan sende deg varsler for å varsle deg om høye og lave nivåer, før du kommer så langt. Varsler kan omfatte hurtigmeldinger og lyder på telefonen, samt vibrasjoner på armen for å varsle deg om høye og lave nivåer, basert på egendefinerte innstillinger.

Les mer >
Sensor

Ingen egen innsetting av sensor

Eversense XL settes inn av helsepersonell 2–3 ganger i året, slik at du slipper bryderiet med å sette inn sensor selv hver sjuende til fjortende dag. Helsepersonell vil sette inn sensoren på klinikken, slik at du raskt kan gå videre med hverdagen.

Les mer >
Glukosemålinger på telefonen

Det er ikke nødvendig med en egen mottaker

Med Eversense XL kan du se målingene direkte på den kompatible mobile enheten uten at du trenger en egen mottaker. Og når det foretas målinger hvert femte minutt gjennom dagen, kan glukosetrendpilene vise deg hva glukoseverdien er nå og hvor hen og hvor raskt den er på vei.

Les mer >

Bedre livskvalitet1

Det er vanskelig nok å ha diabetes. Eversense ønsker å gjøre sykdommen enklere å håndtere. Som en del av en europeisk klinisk studie rapporterte brukere om hvilken innvirkning Eversense XL CGM-systemet hadde hatt i livet.1

Eversense-serien

1. Barnard Katharine D., Kropff Jort, et al. Acceptability of Implantable Continuous Glucose Monitoring Sensor. Journal of Diabetes Science and Technology. 2018;12(3):634-638